Ανοιχτή Λειτουργία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

2.00-3.00 μμ

στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΜΕΙΟΥ

Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ

 

«ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ»

Περιγραφή λειτουργίας – Τρόποι συμμετοχής – Κανονισμός Λειτουργίας

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ανοίγει  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «τις πύλες του» σε όλους τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ.

Επειδή, το ομώνυμο επιλεγόμενο μάθημα δεν είναι δυνατόν να καλύψει τις ανάγκες όλων των φοιτητών, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα δομή εκπαίδευσης, την «ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ». Η δομή αυτή ΔΕΝ αποτελεί ένα νέο μάθημα. Η συμμετοχή σε αυτήν είναι εθελοντική και σκοπό έχει την εξοικείωση με συγκεκριμένες κλινικές δεξιότητες.

Οι εκπαιδευτές τους Κέντρου Κλινικών Δεξιοτήτων θα προσφέρουν μια σειρά από προγραμματισμένα κλινικά φροντιστήρια στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής.

Τα κλινικά φροντιστήρια θα γίνονται στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του ΑΧΕΠΑ μετά τις 3μ.μ. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή με ελάχιστο αριθμό τα 5 και μέγιστο τα 7 άτομα.

Οι προσφερόμενες ώρες μαθημάτων θα αναρτώνται στο διαδίκτυο στο On Line σύστημα κρατήσεων του Κέντρου Κλινικών Δεξιοτήτων την τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα.

Κάθε φοιτητής μπορεί να επιλέξει όποια μαθήματα κλινικών δεξιοτήτων επιθυμεί, με βάση τις ανάγκες του, αλλά και με βάση το δικό του πρόγραμμα.

Η διαδικασία είναι κράτησης είναι απλή, καθώς για να γίνει κράτηση θέσης στο κλινικό φροντιστήριο της επιλογής χρειάζεται μόνο πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η περίοδος των προσφερόμενων κλινικών φροντιστηρίων ορίζεται από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για την συμμετοχή στα μαθήματα είναι απαραίτητη:

1.η επίδειξη του βιβλιαρίου σπουδών αλλά και

2.του Φύλλου Παρουσιών Φοιτητή Ανοικτής Λειτουργίας ΕΚΔ, 2011-2013. Κατεβάστε το κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε εδώ το ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και τα σημεία όπου γίνονται τα μαθήματα του Κέντρου Κλινικών Δεξιοτήτων.