Κράτηση θέσης

Η κράτηση γίνεται μόνο μέσω αυτής της σελίδας κρατήσεων η οποίο εγγυάται απόλυτη προτεραιότητα.

Η κράτηση κλείνει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ενός μαθήματος. Η τελική κατάσταση των ονομάτων θα αναρτάται στη σελίδα κρατήσεων.

Τα κλινικά φροντιστήρια θα γίνονται σε μικρές ομάδες των 6 ατόμων.

Για να γίνει ένα κλινικό φροντιστήριο θα πρέπει να συμπληρωθεί τουλάχιστον μια ομάδα 5 ατόμων, 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα.

Σε περίπτωση που 24 ώρες πριν δεν έχει συμπληρωθεί η ομάδα το κλινικό φροντιστήριο ακυρώνεται αυτόματα. Η ακύρωση του μαθήματος θα φαίνεται στη σελίδα κρατήσεων την οποία οι φοιτητές  θα πρέπει να επισκεφτούν το βράδυ της προηγούμενης μέρας του εργαστηρίου για επιβεβαίωση.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο ένας φοιτητής δεν μπορεί να προσέλθει στο μάθημα θα πρέπει να στείλει  e-mail στο: med.auth.csl@gmail.com  τουλάχιστον 48ώρες πριν, για να ανοίξει η θέση και να μπορεί κάποιος άλλος να κάνει κράτηση στη θέση του. Ακύρωση γίνεται δεκτή ΜΟΝΟ εάν συντρέχει σημαντικός λόγος (π.χ. ασθένεια).

Στην περίπτωση που γίνει κράτηση και δεν προσέλθει ο φοιτητής στο μάθημα αυτόματα χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στα κλινικά φροντιστήρια του τρέχοντος του εξαμήνου.

Η προσέλευση στα μαθήματα γίνεται μόνο με την επίδειξη του βιβλιαρίου σπουδών της Ιατρικής Σχολής.

Κάντε κράτηση (κλικ εδώ), συμπληρώνοντας όλες τις ζητούμενες πληροφορίες.