Μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης Κέντρου Κλινικών Δεξιοτήτων

Αγαπητές και αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

αυτές τις ημέρες το Κέντρο Κλινικών Δεξιοτήτων συμπληρώνει 8 χρόνια λειτουργίας. Με αφορμή την επέτειο αυτή η ομάδα εκπαιδευτών και βοηθών του Κέντρου μας ξεκινάει μια προσπάθεια ενημέρωσης για το εκπαιδευτικό έργο που πραγματοποιείται όλα αυτά τα χρόνια. Σε άλλα σημεία σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε τα μαθήματα και τα προγράμματα εκπαίδευσης που τρέχουν μέσα στην ακαδημαϊκή χρονιά.

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας δυστυχώς επηρεάζει και την εκπαιδευτική δραστηριότητα. Για την πραγματοποίηση των μαθημάτων απαιτούνται αναλώσιμα υλικά (γάζες, ράμματα, σύριγγες, καθετήρες, κ.ο.κ.) καθώς και ανανέωση των εκπαιδευτικών προπλασμάτων. Η υποχρηματοδότηση των ΑΕΙ αναπόφευκτα οδήγησε και σε δυσκολία στήριξης του Κέντρου Κλινικών Δεξιοτήτων. Στην προσπάθεια να μη διακοπεί η εκπαίδευση των φοιτητών και να μη σταματήσει καμία εκπαιδευτική δραστηριότητα κυκλοφόρησαν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το Κέντρο Κλινικών Δεξιοτήτων όλα αυτά τα χρόνια την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, στις 8μ.μ. διοργανώσαμε “Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Κέντρου Κλινικών Δεξιοτήτων” στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ.

Η εκδήλωση αυτή στέφτηκε από πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τα 500,00 Ευρώ. Με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν αναλώσιμα υλικά και θα ανανεωθούν τα πιο φθαρμένα προπλάσματα ώστε τα μαθήματα να συνεχιστούν στο εαρινό εξάμηνο.

Ευχαριστούμε όλους και όλες εσάς που συνέβαλαν επώνυμα ή ανώνυμα στην προσπάθεια μας.

Οι Συντονιστές του Κέντρου Κλινικών Δεξιοτήτων

Εμμανουήλ Σμυρνάκης, Κωνσταντίνος Τούφας, Μαρία Μοιρασγεντή, Αλέξης Μπένος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *